O NAMA

O nama
Pro Kolekt d.o.o. je uspješno i međunarodno priznato poduzeće na području izvansudske naplate potraživanja i procjene boniteta poslovnih partnera, sa uspostavljenom mrežom sestrinskih poduzeća na području JI Evrope, te je društvo uključeno u sistem istovrsnih agencija diljem svijeta.

Vizija poduzeća Pro Kolekt uz aktivno širenje i djelovanje na tržištu svoju smo osnovnu djelatnost naplate potraživanja i prikupljanje poslovnih informacija proširili na pružanje pomoći u sudskom postupku kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu, te pružanje pomoći prilikom osnivanja poduzeća na području JI Evrope.

Uspješno smo i međunarodno priznato poduzeće na području vansudske naplate potraživanja i izrade bonitetnih izvještaja, sa vlastitom mrežom povezanih poduzeća na području JI Europe, te usko surađujemo sa istovrsnim agencijama diljem svijeta.

Što radimo

Svoju prvobitnu djelatnost, vansudsku naplatu dugovanja i prikupljanje poslovnih informacija, proširili smo i na pružanje pomoći u sudskom postupku kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu.

Svojim poslovnim partnerima pružamo učinkovitu i kvalitetnu izvansudsku naplatu potraživanja diljem svijeta, uz napomenu da smo specijalizirani na tržištu JI Evrope, budući da smo uspostavili mrežu sestrinskih poduzeća te tako postali jedan od najznačajnijih sudionika u naplati i procjeni boniteta na tom području Evrope.

Svoju prvobitnu djelatnost, izvansudska naplata dugovanja i prikupljanje poslovnih informacija, proširili smo i na pružanje pomoći u sudskom postupku kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu, te na pružanje pomoći prilikom osnivanja poduzeća na području JI Evrope.

Teritorijalna pokrivenost

Društvo Pro Kolekt d.o.o. uključeno je u mrežu agencija za naplatu potraživanja diljem svijeta, što nam omogućava, da naše usluge teritorijalno proširujemo u skladu sa potrebama naših naručitelja. Iskustvo naime kaže kako je kod naplate potraživanja lokalna pokrivenost ustvari najznačajnija za njenu uspješnost. Aktivnu naplatu dugova diljem svijeta smo vodili već u 70 država, dok nam naša povezanost u sklopu istovrsnih agencija omogućava naplatu u 120 država svijeta.

Prodor na tržište JI Evrope

Tržište JI Evrope nudi mnoge poduzetničke mogučnosti. U društvu Pro Kolekt d.o.o. vam, preko naših sestrinskih poduzeća olakšavamo ulazak i sudjelovanje na tržištu JI Evrope, te vam možemo osigurati mnoge pojedinosti glede savjetovanja prilikom osnivanja podružnica i poduzeća u tom dijelu Evrope. 

Društvo Pro Kolekt d.o.o. je neposredno prisutno u slijedećim državama:

  • Slovenija
  • Mađarska
  • Bosna i Hercegovina
  • Srbija
  • Makedonija
  • Bugarska
  • Rumunjska